Stovyklos „Išbandykime, kad suprastume“ akimirkos

Štai ir praėjo ilgai laukta mūsų mokyklos organizuojama vaikų vasaros stovykla „Išbandykime, kad suprastume“!
 
Stovykla vyko Varėnos rajono sodyboje „Dzūkijos Perlas“, rugpjūčio 14-19 dienomis, joje dalyvavo 86 5-7 klasių mokiniai, kurie muzikuoja mokyklos ansambliuose, choruose ir orkestruose.
 
Kiekviena diena buvo pripildyta įdomių veiklų – mokiniai grojo ir dainavo, mankštinosi, žaidė krepšinį, šoko, mokėsi plaukti, šnekučiavosi, šiltais vakarais žiūrėjo kino filmus po žvaigždėmis. Džiugu, kad prie stovyklos aktyviai prisidėjo ir mokyklos mokytojai. Mokytoja N. Augustauskienė vadovavo violončelių ansambliui, J. Alymova ir M. Pleitaitė – smuikų ansambliui, G. Černiūtė – fleitų ansambliui, L. Tomkevičienė ir M. Uleckienė – chorui, V. Ruzgys – dirigavo chorui ir vadovavo pučiamųjų ansambliui, R. Vilys –  liaudies instrumentų ansambliui, A. Kvetkauskas – akordeonų ansambliui, M. Jankūnas – mokyklos styginių instrumentų orkestrui. Atlikėjams akompanavo L. Shaposhnikova. Stovykloje paruošti kūriniai skambėjo jaukiame koncerte, kurio paklausyti susirinko mokinių tėveliai.
 
Mokytojas V. Ruzgys ne tik vadovavo įvairioms muzikinėms veikloms, bet taip pat vedė mankštas, šokių studijos „Dosado“ mokytojas P. Lapinskas mokė linijinių šokių, didelis sodybos baseinas taip pat buvo puikiai išnaudotas – jame vyko plaukimo, vandens aerobikos ir saugaus elgesio vandenyje pamokos, kurias vedė S. Sigariova. L. Tomkevičienė ir M. Uleckienė koordinavo stovyklos veiklas, rūpinosi visų dalyvių kokybišku laiko praleidimu sodyboje.
 
Dėkojame organizatoriams, mokytojams, svečiams ir mokiniams už puikiai praleistą laiką! Nekantraudami laukiame kitų metų susitikimo stovykloje!  Stovyklos fotoalbumas