Koncertas „Minime Nepriklausomybę“

Kovo 9 dieną, 18 valandą susitikime mūsų mokyklos Didžiojoje salėje kartu paminėti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną! 
Koncerte skambės mūsų mokyklos mokinių atliekama muzika, scenoje išvysite ir lietuviškus šokius, kuriuos šoks Rokiškio Rudolfo Lymano muzikos mokyklos choreografijos skyriaus liaudiškų šokių ansamblio „Nemunėlis“ jaunuolių grupė, jai vadovauja Snieguolė Skardžiuvienė.Apie liaudiškų šokių ansamblį „Nemunėlis“:
Nemunėlis, tai sraunus upelis, kuris teka Rokiškio apylinkėse. Šiuo vardu pasivadinęs liaudiškų šokių ansamblis susibūrė 1995 metais apjunges jaunių, jaunuoliu ir merginų šokėjų grupes.
„Nemunėlis“ dalyvavo visose Lietuvos moksleivių, Pasaulio lietuvių ir respublikinėse dainų šventėse, Respublikiniuose Liaudiško šokio konkursuose „Pora už poros“ ir „Aguonėlė“ yra laimėjęs prizinių vietų ir diplomų. 2022 m. užimta III vieta Lietuvos moksleivių konkurso „Aguonėlė“ Nacionaliniame ture. Ansamblis su koncertinėmis programomis lankėsi daugelyje Lietuvos miestų ir miestelių, taip pat pabuvojo Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Kipre, Vokietijoje, Čekijoje, Maltoje.  


 
Afišos nuotrauka: Go Vilnius